Minfulness i meditació tenen poder per modificar el teu cos

La meditació a través de la seva capacitat d’incidir en els processos cerebrals activa processos de reorganització del subconscient , ens allibera de tensions psicologiques, i ens permet fer que la ment torni a experimentar el present sense les projexccions mentals vers el futur i passat.

Aquest fet de resentir-nos en el present ens permet una experiencia alliberadora en la que experimentem un present no afectat pel divagar ni pels judicis de valor que ens aparten del present. Això es produeix quan la ment accedeix a la posició d’observador atent, i no de jutge ni avaluador de l’experiència.

Per això ens cal una pràxis i una disciplina, i una guia si cal que ens ajudi a arribar a aquest punt.

Per què en aquest punt es produeixen molts canvis en el nostre cos/esser.

Segons el Dr.Bruce Lipton: “La activitat genètica pot canviar a diari. Si la meditant17percepció en la teva ment és reflectida per la química del teu cos, i si el teu Sistema nerviós llegeix i interpreta el medi ambient i després controla la quíPmica de la sang, llavors pots literalment canviar el destí de les cèl·lules mitjançant l’alteració dels teus pensaments .

“És una situació complexa”, va dir el Dr. Lipton. Les persones han estat programades per creure que són víctimes i que no tenen cap control. Hem estat programats des del principi amb les creences dels nostres pares i mares.

Les teves creences subconscients estan treballant ja sigui per a tu o  la teva contra, però la veritat és que tu no estàs controlant la teva vida, perquè la teva ment subconscient substitueix qualsevol control conscient.

http://www.tunuevainformacion.com/investigacion-y-ciencia/635-la-practica-de-mindfulness-cambia-nuestros-genes-y-moleculas-porque-actua-en-el-subconsciente.html

6035280806_b70fc7e2e0_z

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.