La dansa dervix

Els sufis, místics musulmans a través de la dansa dels giròbags, dansaires que executen un moviment circular en el que s’harmonitzen amb els girs de l’univers. manzana derviche omEl gir és l’expresió dinàmica del torus, el toròide en la forma que prenen els caps magnètics i informacionals en la nostra realitat.

Així veiem que una poma té una forma toroidal, un camp electròmagnètic també el té. i nosaltres com el nostre planeta també el tenim al nostre voltant. Els giròbags en el seu gir activen la circulació energètica del seu camp toroidal obrint el seu canal central a la connexió cel -terra que polaritza el nostre cos. nassim-toroide

Pel canal central de la columna la respiració flueix lliure sense obstacles, equilibrant l’energia del cel i de la terra en cada respiració mentre girem.

La respiració és l’alè diví que bufa el nostre interior permetent-nos expresar l’amor diví igual que el ney expresa l’amor del Neyzen. Moment en que neyzen, girobag i divinitat expresen la seva unicitat.

video danza derviche_06En aquest gir es mostren obert a la divinitat interior, el seu cor s’obre a l’amor diví que els aclapara, i deixen que el seu amor per la divinitat s’expandeixi a través dels seu girs.  L’Om és el so , la vibració de l’univers i al seva imatge és un toroide tombat, i el dervitx és un toroide en moviment que expresa la vibració de l’univers, La vibració de l’univers és la paraula de Deu, d’aquesta manera el dervitx és posseit per Déu.

 Aquí podeu veure un video del Neyzen Hamsa Castro i la dansaire Karen Renddering.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=osVWupztuKQ%5D

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s