Escola de pares a Vilanova d’Escornalbou

Cartell Educació Emocional Escola Pares

Presentarem una proposta formativa per pares i educadors basada en els eixos de l’educació emocional i el creixement personal com a vertebradors de la acció educativa.

Pares i educadors hem de crèixer personalment, evolucionar emocionalment per sanar les nostres emocions negatives, els traumes que bloquejen les nostres accions per poder ajudar als nostres fills a superar-se a si mateixos i anar endavant.

Educar des de les nostres vivències emocionals per madurar i acceptar el repte de viure amb més coherència interna, amb la idea de que cada dia podem aprendre una cosa nova de nosaltres mateixos que ens faci millors.

La idea és vencer els prejudicis limitants, sobreprotectors del món: “és així”, “no s’hi pot fer més”, “estudia per una feina de profit”, i canviar-ho per descobreir que és el que més t’agrada, quins són els teus dons… quins són els teus somnis, i lluitar per ells.

Si donem valor i eïnes als nostres fills per assumir el repte emocionalment, la lluita dependrà d’ells, del seu esforç, dels seus aprenentatges, i els capacitarem per resistir la frustració de les successives derrotes que hi han en el camí vers l’èxit.

mujer-con-alasSi només els encoratgem a lluitar en batalles que han de guanyar… farem que creixí la por a la derrota, i cada derrota serà un trauma que els bloquejarà, Educar en el fracàs com deia un amic meu  ( Jesús A Marmol “El poder del fracaso” ) és una manera d’educar per l’èxit.

Podem escoltar A en Jesús en una entrevista a Onda Cero, amb Alex García, al programa Boira.
http://www.ivoox.com/poder-transformador-del-fracaso-con-jesus-marmol_md_928574_1.mp3″

Descarregar el fitxer d’audio

En aquesta escola de pares tractarem de parlar de l’educació abordant diferents temes des de diverses perspectives, i reflexionarem al voltant de les aportacions que ens fan certs documentals, pel·lícules o profesionals del món educatiu:

Ah! Si voleu assistir només cal avisar-me a través del blog o de facebook i venir a la biblioteca de Vilanova d’Escornalbou, es un  acte obert i gratuït:

Mira com arribar-hi amb Google: https://maps.google.es/maps?saddr=T-321&daddr=reus&hl=ca&sll=41.124941,1.021923&sspn=0.086637,0.195007&geocode=FQVWcwIdsVEOAA%3BFYLlcwIdfN4QACldnm245FChEjHSzt5J0pAhLg&t=h&mra=ls&z=13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s