Els nens de la nova era

Els nens de la nova era vénen preparats per donar un salt en la consciència de la humanitat, però no existeix cap camí predeterminat que recórrer amb ells, ho hem de crear.

Ells tenen una sensibilitat holística ja no es guien per ideologies. La seva estructura perceptiva és integral, per la qual cosa són capaces de saber el que sentim i pensem directament des de la seva percepció anímica de nosaltres, per la qual cosa nostres zones errònies i contradiccions són evidents per a ells, motiu pel qual no es van a deixar enganyar.

Els pares hem vingut amb una càrrega d’informació del passat, hem de netejar el nostre passat d’informacions negatives, càrregues , per permetre que ells puguin créixer sense els bloquejos que hem sofert. La nostra generació ha vingut a netejar aquests traumes que estan teixits en el nostre historial familiar, el nostre ADN, i en la mesura que ho aconseguim, els alliberem.

Els nostres fills ho saben i si no fem el nostre treball ens ho van a reclamar de la manera que sigui, plorant sense motiu aparent, problemes digestius, reclamant-nos contínuament, amb rebel·lies de diversa índole, problemes de somni, “hiperactivitat”…

Així les seves malalties són missatges per a nosaltres, sobre el que ens falta fer en la nostra vida o el que necessiten a la seva per créixer. Per això hem d’estar alerta a la seva evolució física, mental, …

Si abans era important passar un temps de qualitat jugant amb els nostres fills, en aquesta “nova era” encara és més important que juguem amb ells i compartim el nostre temps, amb jocs i activitats que els estimulin. Per això activitats artístiques com cantar, dibuixar, o passar un temps jugant junts amb l’ordinador és molt important per a ells.

Per tractar amb ells ho hem de fer des del cor, deixant de costat com imaginem haurien de ser les coses i des de l’honestedat d’acceptar-nos com som, dirigir-nos a ells per mostrar-los com s’ha de viure aquí a la Terra.

Des del nostre exemple i coherència, doncs la seva entendre no divideix la realitat en teoria i pràctica, tot és pràctica, la qual cosa abans s’acceptava ja no val, i ens ho van a fer saber, ens van a posar en situacions emocionals límit en la qual haurem de mostrar la nostra coherència.

Això no vol dir que ells sàpiguen o estiguin més avançats que nosaltres, només que la seva estructura aquesta més preparada per captar intuïtivament la realitat, amb una percepció instantània holística i global.

Nosaltres hem de créixer contínuament, resolent els nostres conflictes emocionals i integrant-nos al món cada vegada d’una manera més harmònica per així facilitar la comprensió als nostres fills i educandos de com créixer i integrar el món en el nostre desenvolupament personal.

Un dels punts crítics en la seva evolució va a ser la socialització, com es van a integrar en l’entorn en el qual viuen, motiu pel qual haurem de saber què és el que més els convé.

Així hem de tractar de no exposar-los a entorns físics i humans bruts energèticament si encara no estan preparats, i hem de preparar-los perquè sàpiguen gestionar el seu saber estar en situacions socials diverses amb la seva sensibilitat.

Per a això hem de partir de la certesa que només podrem ajudar-los creixent nosaltres i estant cada vegada més sincronitzats amb el món, la nostra mare terra, en harmonia amb les nostres emocions, i abraçant les nostres dimensions més subtils de manera que puguem viure de forma més holística i integral cada dia.

Els nostres fills i educands  detectaràn el que ocorre i ho  potenciaràn, si hi ha pau i amor va a haver-hi més si hi ha conflicte aquest va a ser major. Així podrem veure en la nostra experiència personal com incideix el nostre creixement en els nostres fills.

Recolzen aquesta informació cada vegada més descobriments científics, no es pot ocultar més la dimensió espiritual de la realitat.

Així que hem de posar-nos al dia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s