Meditació i forma

L’univers és una expressió d’una immensa ona vibratòria que es reprodueix a si mateixa en multitud de dimensions i plans fractals.

Tot mostra un patró de relació amb tot a través d’una relació de proporcionalitat.

Així a través de la meditació ens han arribat estructures que ha plasmat l’art religiós com són les rosasses, pantocrators o les tankas i mandales budistes.

Ara molta gent que medita comparteix visons en les quals apareixen imatges que mostren proporcions geomètriques. Molts artistes s’inspiren en elles per difondre el seu art.

El teu i qualsevol persona té la possibilitat d’evolucionar , sanar les seves emocions a partir de la visualització en la ment o de l’observació oberta d’aquestes imatges.

Perquè el procés personal de transformació s’iniciï hem de donar-nos permís perquè la informació que ens vaig arribar ens penetetri modifiqui a fi d’adquirir les seves propietats harmòniques.

Evidentment no funciona en el plànol racional en el qual tan acostumats a viure estem. Hem de deixar-nos portar per les nostres sensacions, observar la nostra ment que pensa després d’haver estat observant aquestes imatges, provablement s’hagi produït el desbloquejo d’alguna idea, siguem o no conscients d’això. Un treball assidu ens farà més conscients de com el que veiem incideix en nostra consciència alterant els nostres estats de maneres molt subtils.

Per això hem de ser molt estrictes amb la vigilància del que observem i creiem no sigui que deixem penetrar en la nostra ment el fatalisme dels nostres dies.

Per al nostre creixement hem de ser amos del nostre sentir. La harmonia estructural ens ajudará a això. Tenim grans patrons amb els quals la humanitat està familiaritzada que són la flor de la vida i l’espiral de Fibonachi, però ara es estàn difonent molts nous patrons harmónics.

Comença sense mandra a jugar dibuixant la flor de la vida i la pentaflor, i deixa que tot sigui expontani diverteix-te i observa com divertir-te canvia el teu estat de ànim.

Després medita, i deixa que per la teva ment flueixi el que sigui que aparegui, des de la foscor absoluta fins a les idees més catastròfiques són naturals, a poc a poc veuràs com canvien i augmenta el nivell de pau i tranquil·litat.

Cerca geometria sagrada, codis de llum, arquetips i trobaràs molta gent que comparteix i publica obertament la informació que percep en les seves meditacions. Si a tu et passa el mateix felicitacions, i si no és així felicitacions, has començat a fer el teu treball de creixement personal, i potser el teu do no aquesta en la visió i està en la paraula, la música, o encara està per descobrir, això no indica que no funciona. Només deixa’t ser i juga amb la geometria. Est pot ser el primer esglaó per a la teva transformació.

Per saber-ne més:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s