Expandir la nostra consciència

En aquest exercici expandirem la nostra consciència per que contacti amb els nostres espais més llunyans i puguem reabsorvir-la amb la nova informació que ha incorporat.

Imaginarem que la nostra consciència és una bola de la mida d’una pilota de ping pong a l’alçada del nostre plexe solar.

Respirarem, i en cada respiració anirem dotant aquesta pilota consciència d’una llum blavosa.

Cada cop més brillant.

Quan veiem aquesta bola de consciència ben brillant sobre el nostre plexe començarem a dilatar-la.

Ara l’estirarem cap a terra. Per que s’allargui fins sota els nostres peus. A cada respiració la farem més llarga.

Quan arribi als nostres peus estirarem aquesta pilota blava de consciència cap a sobre del nostre cap, i s’allargarà com si fos una columna de llum blava.

Ara que ens envolta de dalt a baix la farem enxamplar-se cap els nostres costats, l’estirarem cap a l’esquerra, que s’allargui més enllà del nostre braç estirat.

Quan la llum brilllant de la nostra consciència s’hagi estirat cap a l’esquerra farem el mateix cap a la dreta, imaginant que a cada respiració es fa més gran , fins que va més lluny que el nostre braç estirat.

Ara l’estirarem enrere, que s’allrgui més de dos metres. I quan la visualitzam que s’ha estirat enrere, imaginrarem que creix davant nostre més de 2 metres.

Ara ens podem veure dins d’una gran esfera de consciència blava. Respirant amb calma i consciència.

Estem preparats per anar més lluny del nostre espai físic.

Ara començarem a dilatar-la fins més enllà del nostre espai físic fins allà on arriba el nostre potnecial.

Ara l’estirarem cap a terra arquetip de la nostra base i seguretat. Farem que s’allargui fins per sota els nostres peus fins el centre de la terra. A cada respiració la farem més llarga.

Quan arribi al centre de la terra estirarem aquesta pilota blava de consciència per sobre del nostre cap, fins contactar amb l’estel polar, arquetip del nostre destí, i s’allargarà com si fos una columna de llum blava.

Ara que ens envolta de dalt a baix la farem enxamplar-se cap els nostres costats, l’estirarem cap a l’esquerra, que s’allargui més enllà del nostre horitzó esquerra.

Quan la llum brilllant de la nostra consciència s’hagi estirat cap a l’esquerra farem el mateix cap a la dreta, imaginant que a cada respiració es fa més gran , fins que va més lluny que el nostre horitzó dret.

Ara l’estirarem enrere, que s’allargui vers les muntanyes més altes. I quan la visualitzam que s’ha estirat enrere, imaginrarem que creix davant nostre més enllà del que la nostra vista pot abastar.

Ara ens podem veure dins d’una gran esfera universal de consciència blava. Respirant amb calma i consciència des de la nostra base fins més enllà del nostre desti contemplant tot l’univers de possiblitats infinites, tot vibrant harmònicament amb l’univers.

Ara recollirem un altre cop la consciència en el nostre interior.

Respirant profundament encongierem aquesta esfera fins a tornar a tenir la mida d’una pilota de tennis que ara es situarà sobre del nostre cap.

Quan la veiem brillar clarament damunt el nostre cap , farem tres inspiracions i l’absorvirem de nou dins el nostre cos per situar-la en el nostre plexe. Un cop allí fregarem amb les dues mans el nostre melic.

Tants cercles en una direcció com en l’altre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s