Els missatges de l’aigua

Actualment hi ha gent que treballa ampliant els límits del que fins el moment la ciència podia observar.

Una d’aquestes persones és Masaru Emoto. Ell ha investigat l’aigua, i els efectes que tenen sobre ella les accions de l’home, els pensaments, paraules, músiques.

Ell s’ha dedicat a recollir aigua, congelar-la amb un procés accelerat, i després observar al microscòpi la formació de cristalls que manifesta l’aigua. Trobar el procés que fes que l’aigua congelada al ser observada fes cristalls, com flocs de neu no va esser fàcil, calia una habitació a menys de 30º sota cero, però un cop trobat els resultats van esser sorprenents.

Aigues recollides en diferents llocs feien cristalls diferents, o fins i tot no en feien, com en el cas de les aigues contaminades.

Això li va fer pensar que a millor qualitat de l’aigua millors cristalls.

I va seguir investigant per si els nostres pensaments alteraven les formacions cristal·lines.

Ho va fer enganxant paraules a les mostres d’aigua. I no en va tenir prou, va fer que grups de persones enviessin pensaments positius a l’aigua, i en altres de negatius per veure els resultats.

Va voler mirar si els cristalls canviaven si la paraula en lloc d’esser escrit en un idioma ho era en un altre. Els resultats van esser espectaculars. Els cristalls per el mateix significat mostren formacions similars, els pensaments positius , paraules harmòniques i la música clàsica fan cristalls bonics, i la música heavy metall, l’aigua contaminada, o que ha rebut paraules o pensaments negatius fa formes no cristal·lines, irregulars o lletges.

Això li va fer veure que l’aigua enmagatzema l’informació del que pensem, i és modificada pels nostres pensaments, organitzant-se armonicament davant els positius, i caòticament davant els negatius.

L’implicació d’això en la nostra salut és molt gran tenint en compte que sóm aigua en més del 70%. L’aigua del nostre cos porta la nostra informació, i els pensaments negatius i destructius en destrueixen la seva harmonia i bellesa, mentre que els positius la reconstruieixen.

A partir d’aquesta idea el mateix Masaru Emoto i altres investigadors han investigat com utilitzar l’aigua i la seva capacitat de acollir informació com una manera d’aportar-nos més salut.

L’aigua que bebem porta informació, si abans de beure passa per una botella de cristall amb la paraula pau, amor, felicitat, salut l’aigua recollirà aquesta informació i ens armonitzarà. Si hi posem la nostra intenció al escriure les paraules per que l’aigua tingui efectes benèfics aquesta informació entrarà dins nostre quan la bebem.

Ara hi ha molta gent investigant en aquestes direccions, no us sembla interessant?

Per saber-ne més:

Vídeos:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s